3.12.12

Думи


1.Ако сравним оценката,която дават цивилизованите за нас и оценката на управляващите за България,ще се окаже че оценката е за две съвършено различни държави.За другите държави ние сме блато,а според нашите управляващи ние сме езеро.

 2.Човекът, с когото всеки ден общуваме не може да бъде велик...Трябва времево и пространствено отстояние за да го забележим.За признание да не говорим.


3.Ако безразличието,породено от страха
изчезне ,България няма да бъде същата...


4.Ако сам не вярваш в това ,което правиш,а правиш това,което НЯКОЙ ти казва че трябва да правиш,няма да се сърдиш на никого че нищо не си направил.

5.Това не е моята представа за организиран свят.Не мога да го променя според собствената си представа.И затова бягам от него.И се крия в себе си.И нямам нужда от спасители.
Най неприятното за този който казва истината и живее в България е,че винаги е виновен.На всички и за всичко.

6.По добре смел противник,отколкото страхлив приятел!!!


7.Когато хормоните говорят,разумът блокира, а когато разумът мисли ,хормоните блокират.Интересно,когато блокират и едно и другото,какво ли прави човекът.Може би става дървен философ.Фейсбук е пълен с такива.

8.Много често демонстрацията на сила е обратно пропорционално на интелектуалните възможности.Силните на деня го доказват непрекъснато.

9.Когато на някого липсваш,значи си необходим,когато се натрапваш,значи си излишен.А когато никой не се сеща за теб
започваш да критикуваш за да те забележат.И когато при това положение не те забелязват,ставаш злобен.Ето защо има толкова непоносими злобари.Просто никой не се сеща за тях...

10България е един огромен киносалон и всички гледат колективно трагичен филм.И никой дори и не осъзнава че е герой в този филм.И всеки си мисли че не се отнася до него.Това е някакво особено психическо състояние.Да не проронваш нито една дума,докато те измъчват...Стоицизъм,м България е един огромен киносалон и всички гледат колективно трагичен филм.И никой дори и не осъзнава че е герой в този филм.И всеки си мисли че не се отнася до него.Това е някакво особено психическо състояние.Да не проронваш нито една дума,докато те измъчват...Стоицизъм,мазохизъм... 

11Какво ще разказват за трудните времена в които живеем сега,днешните млади хора след като това не ги интересува.За тях ще бъде изгубено време.

12.Бог забавя но не забравя.Кой каквото е дробил ще го сърба.

13.Когато не искаш да чуеш и да видиш нещо,което може дори да ти извади очите и да те проглуши, пак няма да го чуеш и няма да го видиш.

14."Лъжат народа,както византиец не го е лъгал"...Ще лъжат като има кой да им вярва.
Който иска да не се спъва,не трябва да гледа непрекъснато назад.

15.Истината боде и създава врагове.

16.Хора,не гледайте и не слушайте Главния герой във всички платени от правителството телевизии,а вижте заплатите и пенсиите си и ги сравнете с тези от нормалните държави .И ако имате ум в главите си направете изводите и си задайте въпроса кой СЕГА ни управлява и защо сме най бедните не само в ЕВРОПА.Ако не можете и не искате да го направите гласувайте пак за това,което е в момента.То ще става още по зле,ако го подкрепяте. Кучето не се плаши от думи,а от ТОЯГА.


17.Със символи и метафори могат да си говорят само тези,които знаят какво са символите ,метафорите. И ЗНАЦИТЕ.На интелигентния му е достатъчен намек.На останалите и с Йерихонска тръба да им гърмиш,все тая.

18.Не можеш да направиш от свободния роб
и да дадеш свобода на този,който не я иска...

19.Кой след Бойко Борисов ще има смелостта да изчисти препълнените с мръсотия Авгиеви обори.В това е въпросът.

20.Това че не сме се изкачвали на Еверест,не означава че Той не съществува.Това че някой ни е обидил,не означава че всички са идиоти.Това че си мислим,че сме умни,хубави и талантливи,не означава че и другите ни смятат за такива.

21.По добре сам със себе си,отколкото сам сред другите.

22.Идват извънземните на Земята.Всички аборигени се изпокриват.Извънземните се срещат с представители на земляните.Казват им да се успокоят, защото са дошли за точно определен човек.И като го вземат в летателния си апарат ще излетят.Този човек е Иван Костов от България.Виновен е на всички за всичко.Ще си го вземат на планетата си защото всички при тях са праведни и искат да видят един много грешен човек.

23.Има хора,които стават известни много по вече със скандалното си обществено поведение,отколкото с таланта си.

24.Ако светът се населяваше само от умни хора,щеше да настъпи едно огромно мълчание.Скучно и безинтересно.Но полезно.

25.Значимото е често невидимо,
защото е много извисено...

26.Рано ли късно идва време да се плаща.За това ,което си правил или не си правил.
Безразличието на масата народ към положението в България сега е било същото както по време на Априлското въстание.Четете Захари Стоянов.Нищо ново под слънценто."Лудите,лудите да са живи"...

Няма коментари:

Публикуване на коментар